Dostava

Pružamo mogućnost
dostave narudžbe... opširnije

Kontakt Info

Rijekametali Rijeka
Žegoti 9, 51215 Kastav
Tel. 051/691-193, Fax 051/691-196
info@rijekametali.hr

Poslovnica Zagreb
Kreše Golika 3
Tel. 01/6531-125, Fax 01/6531-126
zagreb@rijekametali.hr

Katalog

Zatražite svoj
primjerak kataloga
kliknite ovdje
08. prosinac 2017. NOVO - aluminijske ograde i dvorišni ulazi atraktivan, inovativan, elegantan dizajn
24. kolovoz 2017. BBC mehanizmi grilje Akcija mehanizama za grilje
24. kolovoz 2017. La Viuda akcija nova akcija

Web narudžba

Za online narudžbe kliknite ovdje
Za download tipiziranih
narudžbenica kliknite ovdje

Lista dobavljača

Molimo odaberite dobavljača:

O nama

Poduzeće Rijekametali osnovano je 1994 godine kao punopravan član ugledne grupacije GFE ( Gruppo Ferramenta Europa), najveće grupacije u Italiji i među najvećima u Europi u segmentu veleprodaje i distribucije okova, profila, strojeva i pribora namjenjenih izradi aluminijskih, pvc i željeznih konstrukcija.

Kao apsolutni «pioniri» djelatnosti koja je u to vrijeme tek nastajala u Hrvatskoj, prvi smo predstavili domaćem tržištu cijelu paletu visoko kvalitetnih proizvoda renomiranih inozemnih proizvođača ( Giesse, Bbc, Bettio, Complastex, Omec, Emmegi, Monticelli, Master, Mep ecc.) po cijenama identičnim onima u Italiji.

Prvi smo počeli i sa besplatnim tjednim isporukama materijala našim klijentima direktno u njihove proizvodne pogone.

Svake godine smo zahvaljujući optimalizaciji troškova poslovanja, oraganizaciji logistike, te sve boljim uvjetima od strane ino-partnera uspjevali dodatno snižavati cijene proizvoda uz konstantno podizanje kvalitete i raznovrsnosti asortimana.

1997 god. otvaramo poslovnicu sa skladišnim prostorom u Zagrebu.

1999 godine započinjemo izgradnu modernog poslovno-skladišnog centra ( 12.000 m2 zemljišta, sa halom od 2000 m2) pokraj Kastva, u koji useljavamo 2000 god.

2000 god. organizaciju i kvalitetu poslovanja Rijekametala potvrđuje i certifikat ISO 9001 Det Norske Veritas , međunarodnim standardom za kvalitetu poslovanja

2003 god. uvodimo integriranu aplikaciju Jupiter, poslovni sustav s modulima za upravljanje ( BI, ERP, CRM I MRP)

2007 god. želja za stalnim napredovanjem i poboljšanjem kvalitete dovodi do izlaska iz grupacije GFE i aktivnog učešća u formiranju ICS grupe, fleksibilne grupacije srodnih poduzeća iz Italije, Slovenije i Hrvatske sa planom stalne ekspanzije, otvaranja novih prodajnih mjesta i konstantnim širenjem asortimana.

DANAS

  • 31 djelatnika
  • 6 terenskih komercijalista na cijelom području Hrtvaske
  • 5 prodajnih administratora u front desku sa specijaliziranim područjima
  • vlastiti servisni team za održavanje strojeva za obradu aluminija, pvc-a i željeza.
  • vlastiti vozni park za dostavu klijentima

SUTRA ( 2015-2020)

Vjerujemo da se veličina jednog poduzeća ne mjeri samo financijskim rezultatima, već istinske vrijednosti nalazi u svojim ljudima i njihovoj sposobnosti da stalnim promjenama planiraju budućnost.
Zato mi u Rijekametalima razmišljamo o definiranju novog odnosa sa Klijentom kao prirodnog susreta dviju jedinki koje umjesto da stoje na suprotnim pozicijama aktivno sudjeluju kao partneri u realizaciji zajedničkih ciljeva i pogleda.

Želimo ponuditi naše iskustvo i sposobnost na raspolaganje partnerima koje krase inovativnost, želja za stalnim napredovanjem, kreiranjem vrijednosti uz poštovanje etičkih pricipa.