Dostava

Pružamo mogućnost
dostave narudžbe... opširnije

Kontakt Info

Rijekametali Rijeka
Žegoti 9, 51215 Kastav
Tel. 051/691-193, Fax 051/691-196
info@rijekametali.hr

Poslovnica Zagreb
Kreše Golika 3
Tel. 01/6531-125, Fax 01/6531-126
zagreb@rijekametali.hr

Katalog

Veleprodajnim
kupcima šaljemo
primjerak kataloga.
Zatražite ga

 ovdje
10. listopad 2019. NOVO - inox kvake i rukohvati
10. listopad 2019. aluminijske ograde i dvorišni ulazi Od sad i na skladištu.
10. listopad 2019. Novo u ponudi Novo u ponudi, dostupno na skladištu

Web narudžba

Za online narudžbe kliknite ovdje
Za download tipiziranih
narudžbenica kliknite ovdje

Lista dobavljača

Molimo odaberite dobavljača:

O nama

Poduzeće Rijekametali osnovano je 1994 godine kao punopravan član ugledne grupacije GFE ( Gruppo Ferramenta Europa), najveće grupacije u Italiji i među najvećima u Europi u segmentu veleprodaje i distribucije okova, profila, strojeva i pribora namjenjenih izradi aluminijskih, pvc i željeznih konstrukcija.

Kao apsolutni «pioniri» djelatnosti koja je u to vrijeme tek nastajala u Hrvatskoj, prvi smo predstavili domaćem tržištu cijelu paletu visoko kvalitetnih proizvoda renomiranih inozemnih proizvođača ( Giesse, Bbc, Bettio, Complastex, Omec, Emmegi, Monticelli, Master, Mep ecc.) po cijenama identičnim onima u Italiji.

Prvi smo počeli i sa besplatnim tjednim isporukama materijala našim klijentima direktno u njihove proizvodne pogone.

Svake godine smo zahvaljujući optimalizaciji troškova poslovanja, oraganizaciji logistike, te sve boljim uvjetima od strane ino-partnera uspjevali dodatno snižavati cijene proizvoda uz konstantno podizanje kvalitete i raznovrsnosti asortimana.

1997 god. otvaramo poslovnicu sa skladišnim prostorom u Zagrebu.

1999 godine započinjemo izgradnu modernog poslovno-skladišnog centra ( 12.000 m2 zemljišta, sa halom od 2000 m2) pokraj Kastva, u koji useljavamo 2000 god.

2000 god. organizaciju i kvalitetu poslovanja Rijekametala potvrđuje i certifikat ISO 9001 Det Norske Veritas , međunarodnim standardom za kvalitetu poslovanja

2003 god. uvodimo integriranu aplikaciju Jupiter, poslovni sustav s modulima za upravljanje ( BI, ERP, CRM I MRP)

2007 god. želja za stalnim napredovanjem i poboljšanjem kvalitete dovodi do izlaska iz grupacije GFE i aktivnog učešća u formiranju ICS grupe, fleksibilne grupacije srodnih poduzeća iz Italije, Slovenije i Hrvatske sa planom stalne ekspanzije, otvaranja novih prodajnih mjesta i konstantnim širenjem asortimana.

DANAS

  • 31 djelatnika
  • 6 terenskih komercijalista na cijelom području Hrtvaske
  • 5 prodajnih administratora u front desku sa specijaliziranim područjima
  • vlastiti servisni team za održavanje strojeva za obradu aluminija, pvc-a i željeza.
  • vlastiti vozni park za dostavu klijentima

SUTRA ( 2015-2020)

Vjerujemo da se veličina jednog poduzeća ne mjeri samo financijskim rezultatima, već istinske vrijednosti nalazi u svojim ljudima i njihovoj sposobnosti da stalnim promjenama planiraju budućnost.
Zato mi u Rijekametalima razmišljamo o definiranju novog odnosa sa Klijentom kao prirodnog susreta dviju jedinki koje umjesto da stoje na suprotnim pozicijama aktivno sudjeluju kao partneri u realizaciji zajedničkih ciljeva i pogleda.

Želimo ponuditi naše iskustvo i sposobnost na raspolaganje partnerima koje krase inovativnost, želja za stalnim napredovanjem, kreiranjem vrijednosti uz poštovanje etičkih pricipa.